Heb jij geen idee hoe en waarop jij kunt besparen?

Met deze bespaartips en challenges bespaar jij honderden euro`s per jaar zodat je weer geld overhoudt om te genieten van de leuke dingen in het leven!

15 + jaar

ervaring in besparen en sparen

€3000 + bespaard

Op de boodschappen in 1 jaar tijd

Haal het meeste uit je geld met verschillende bespaarmethodes

Mijn naam is Laura, ik ben getrouwd met Dave en samen hebben we 3 kinderen. Toen onze oudste zoon geboren werd kwamen we erachter dat hij een aangeboren, erfelijke aandoening had. Dit betekende dat hij regelmatig naar verschillende ziekenhuizen moest voor controles, onderzoeken en uiteindelijk ook operaties. 


Ik merkte dat dit lastig te combineren was met een baan en besloot daarom dan ook om thuisblijfmoeder te zijn zodat ik mij volledig kon focussen op de gezondheid en het welzijn van onze zoon. Financieel gezien zou dat wel een uitdaging worden, want met maar 1 salaris dat binnenkomt moet je goed nadenken over elke uitgave die je doet. 


Ik besloot het meeste uit mijn geld te halen want ik wilde natuurlijk wel nog leuke dingen blijven doen zoals een dagje naar een pretpark of een keertje naar de bioscoop met mijn gezin. Ik probeerde vele verschillende bespaarmethodes uit en ontwikkelde mijn eigen manieren waarmee ik honderden tot wel duizenden euro`s per jaar kon besparen.  

Wil jij ook...

  • Inzicht krijgen in je financiën?
  • Je schulden aflossen?
  • Ontdekken op welke vlakken jij kunt besparen?
  • Zorgen voor minder stress in huis dankzij meer overzicht? 
  • Samen met jouw partner een avondje uit gaan?
  • Financiële ruimte hebben voor een gezellige lunch met je vriendinnen?
  • Leuke dagjes uit gaan met je gezin zonder buikpijn te krijgen vanwege de uitgaven?
  • Sparen voor jouw droomreis? 

Wordt lid van de Wereld van Mama Club

Bespaarmodules

Ga aan de slag met de verschillende bespaarmodules in de Wereld van Mama Club en krijg tips over hoe je structureel kunt besparen tijdens de feestdagen, verjaardagen, op de boodschappen en andere aspecten in je leven! Maandelijks worden er nieuwe pagina`s toegevoegd, waar nodig ondersteund met printables en video`s. 

Bespaarchallenges

Klaar voor een echte uitdaging? Ga dan aan de slag met een van de bespaarchallenges in de Wereld van Mama Club en bespaar in korte tijd een groter bedrag!
€ 19,95 per maand

Black Friday Deal: Betaal de eerste maand €5!

Ontdek vele bespaartips in de Wereld van Mama Club

Wordt nu lid van de Wereld van Mama Club en ontdek hoe jij veel kunt besparen waardoor je geld overhoudt voor de leuke dingen in het leven! De deuren van de Club zijn slechts tijdelijk geopend, dus wacht niet te lang en wordt direct lid!
Na 7 dagen niet tevreden? Dan krijg jij je geld terug!
- Veelgestelde vragen -
  • Is de Wereld van Mama Club een abonnement? Ja, je kunt ervoor kiezen om maandelijks een bedrag te betalen of om per kwartaal een bedrag te betalen. Als je kiest voor een kwartaalbetaling krijg je korting. 
  • Moet ik op bepaalde momenten aanwezig zijn in de Club om de challenges te kunnen volgen? Nee, je kunt de challenges op elk gewenst moment starten.